Persoonlijke Coaching

Coaching ondersteunt u in uw persoonlijke ontwikkeling. Het helpt u stappen te zetten richting uw persoonlijke doel. Soms heeft u dat doel nog niet helemaal helder. Maar het is voor u wel zeker dat u iets wil veranderen in uw leven. Coaching biedt u de kans uw doel scherp te stellen. Net op die punten waarin u zich belemmerd voelt om stappen te maken, kan zelfreflectie, inzicht en vertrouwen u aanmoedingen tot het zetten van die stappen. Ook zelfrelativering komt aan bod. Past het doel wel bij u?

Coaching geeft u de mogelijkheid om aandacht te besteden aan voor u belangrijke thema's en vragen, en om het geheel van alle kanten te bekijken. Als coach vraag ik door, en door en door .... tot u bij de kern bent. Daar vindt u uw antwoorden.

Coachingsthema's kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Hoe krijg ik werk en prive in balans?
  • Ik voel me niet fijn op mijn werk, zou het tijd zijn voor een carrierestap en welke dan?
  • Eigenlijk heb ik alles wat mijn hartje begeert, toch voel ik me niet gelukkig. Wat kan ik doen om me gelukkig te voelen in mijn leven?
  • Ik heb een droom, durf ik die droom te gaan verwezenlijken?
  • Ik wil wel, maar doe het niet. Hoe weeg ik risico's af en zet ik stappen?

Naast Kindertherapeut & Ouderbegeleider en NMI Mediator ben ik coach en interim manager in het bedrijfsleven. Sinds 2003 coach ik managers die via persoonlijke groei hun carrierematige en prive doelstellingen willen bereiken. Zie hiervoor www.firstchapter.nl. Voordat ik deze ervaringen aanging volgde ik ondermeer Nima A, Nima B, Nima C, SRM Marcoms C, Masterclass Topcoach en een deel van de Academie voor Coaching en Counselling.

TOP